Murat Aksoy – Haziran

Saygıdeğer okuyucular,

Birçok farklı ilden, farklı disiplin alanından, farklı kültürden eğitimcilerin; sevgisini, tutkusunu, inancını ve özverisini katarak yüreğinden dökülenleri sizlerle buluşturduğu bu kıymetli eseri yayınlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Bu kitap; bizlere kendi dünyamızı keşfetme fırsatı sunduğu kadar, eğitimcinin iç dünyasını da yansıtması sebebiyle okuyucuya farklı bir pencereden bakabilme fırsatı sunuyor. Kişinin değer ve inanç sistemini doğrudan etkileyen, küresel sistemde güçleri pay ettiren ve bu denli büyük bir öneme sahip eğitim alanına hepimizin az veya çok ilgisi var. Peki bizler, bu alanın demirbaşları olan eğitimcileri, öğretmenleri gerçekten tanıdığımızı düşünüyor muyuz?

Duygular; İnsanı anlamada, düşünce ve davranışları adlandırmada çok önemli bir role sahiptir. Yine yaşam akışı içerisinde alınabilecek sonsuz sayıda kişisel ve toplumsal kararda benzer rol üstlenirler. Düşüncelerin duyguları, duyguların davranışları, davranışların ise her ikisini etkilediği etkileşim ve değişim odaklı bu yolculukta; eğitimcilerin yolculuğun hangi noktasında olduğuna, kalemlerinin kâğıda nasıl nizam verdiğine şahitlik etmek okuyucu için güzel bir fırsat sunacaktır. Onların duygu ve düşün dünyasına yapılacak keşif yolculuğunda, bunun aslında ülkemizin yarınlarına ve çocuklarımızın geleceğine yapılan bir keşif olduğunu bilmek ayrıca keyifli olacaktır.

Kitabın okuyucuyla buluşmasına öncülük eden, emek veren herkese içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aklın ve bilimin öncülüğünde yürüyen, çocuklarımızın geleceğe emin adımlarla yürüyebilmeleri için onlara yolbaşçılık eden, bunu edebiyat ve sanat alanında da var olarak taçlandıran tüm eğitimci yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Çok sayıda eğitimcinin bir araya gelerek, petekten bal süzercesine, dimağından damla damla akıtarak okuruna kavuşturduğu birbirinden değerli şiir ve düzyazılar umuyoruz ki tadı damakta bırakacaktır. Gelecek nesillere aktardıkları sevgiyi, öfkeyi, neşeyi, mutluluğu, can sıkıntısını, sakinliği, özlemi, acıyı, kahkahayı, matemi, bilgiyi, ilgiyi ve daha birçok duygu ve düşünceyi bir arada bulabileceğiniz bu özel yolculukta siz değerli okuyucularımıza keyifli okumalar diliyoruz.

Sevgilerle

Oğuzhan KÖSEOĞLU

Kocaeli, Haziran 2023

Bu Kitapta Yer Alan Kalemlerimiz

Murat Aksoy

Sultan Karakuş Yılmaz

İsmail Hakkı Uzun

Aykut Yılmaz

Sevgi Yılmaz Güneş

Hasan Yılmaz

Oğuzhan Köseoğlu

Fatma Yılmaz

Yusuf Albayrak

Murat Özden

Abdullah Demir

Esra Demir

Resul Gümüş

Aktan Serttoprak

Sedat Adar

Anıl Özbörme

Ali Dere

Şehide Nur Dere

Ebru Karadağ

Özer Güngören

Hasan Güneş

Bülent Yeşilal

Elif Şen

Seval Çeğil

Yeliz Kurt Yılmaz

Meryem Akan

Ali Ersoy Çeğil

Sevilay Köseoğlu

Sevcan Albayrak

Buket Aktaş

Nevzat Aktaş

Yayın Tarihi2023-06-19
Baskı Sayısı1. Baskı
DilTürkçe
Sayfa Sayısı80
Cilt TipiAmerikan Cilt
Kâğıt Cinsi60 gr Enzo
Boyut13,5 x 21 cm
TürAntoloji, Şiir, Öykü

Kitabımızın İlk Sayfalarını Aşağıdaki Dosyadan Okuyabilirsiniz

Kitap İncele