Murat Aksoy – Yürekten Sözcüklere Tebeşir Tozları

“Yürekten Sözcüklere, Tebeşir Tozları” : Serbest Şiir, Yazı ve Makale Antolojisi”

Bu kitapta, öğretmenlerimiz tarafından kaleme alınmış birbirinden güzel serbest şiirler, derin anlamlı yazılar ve ilham verici makaleler bulacaksınız. Antolojimiz, zengin bir yaratıcılık dolu ve her yaşa hitap ediyor. Yazarların hayallerinden, deneyimlerinden, düşüncelerinden ve sevgilerinden ilham alan bu eserler, okuyucuların ruhlarına dokunacak ve yön verecektir.

Yazarlar, kalemlerini öğrencilerinin kaleminden daha fazla kullanarak, okurların hayallerini zenginleştirirken, tüm okuyucularını da kendileriyle aynı düşünce ve hisleri paylaşmaya davet ediyorlar. Bu antoloji, öğretmenlerin sadece birer eğitimci olarak değil, aynı zamanda birer sanatçı olarak da kabiliyetlerini ortaya koyduğu bir seçki sunuyor. Şiirlerinde hissedilen duygu yoğunluğu, yazılarında verilen mesajlar ve makalelerinde ortaya konan deneyimler, okuyucuların gönlünde iz bırakacak türden farklı desenlerden oluşan bir kilim ya da mozaik misali özen içerisinde sizlere aktarılmaya çalışılmaktadır.

Kitabımız, edebi yetenekleriyle zenginleşen öğretmenlerimizin seslerini yükseltmek ve okuyucuları cesaretlendirmek için bir çağrı niteliğinde. Bu cesaretlendirme, okuyucuların kendilerini ifade etmelerine olanak sağlayacaktır. Öğretmenlerimizin sevgisini, bilgeliğini, hayallerini ve cesaretini bu kitapta keşfedin ve kendi yaratıcılığınızı da açığa çıkarın. Bu kitapta yer alan eserler, öğretmenlerimizin farklı hayat deneyimleri, kültürel değerleri ve bakış açılarına dayanıyor. Okuyucular, bu eserlerde kendilerinden bir şeyler bulacak ve birçok farklı konuda perspektifler elde edebileceklerdir.

Hüseyin UKUŞLU

Uzman Sınıf Öğretmeni

Bu Kitapta Yer Alan Kalemlerimiz

Murat Aksoy

Engin Doğan

Ali Köse

Cansu Ansen Gürkan

Fatih Topçuoglu

Sibel Topçuoglu

Ersin Kocaoğlu

Samet Yiğit

Ayşe Yiğit

Ümit Çalışkan

Kıvanç Kapısız

Eyüp Yanbakar

Çelebi Ulutaş

Fatih Yalçın

Cahit Bora Asmaz

İbrahim Yaşa

Aslı Kaplan

Emrullah Gültekin

Erhan Korkan

Gürkan Fırat

Nuri Oral

Ufuk Aytekin

Sinem Aytekin

Melike Özer

Gülşen Ukuşlu

Zeki Kumbar

Hüseyin Ukuşlu

Aysel Kumbar

Dilek Bülbül

Fahrettin Kayaoğlu

Metin Bayrak

Bülent İşbilir

Mustafa Mart

Hatice Mart

Yayın Tarihi2023-06-02
Baskı Sayısı1. Baskı
DilTürkçe
Sayfa Sayısı92
Cilt TipiAmerikan Cilt
Kâğıt Cinsi60 gr Enzo
Boyut13,5 x 21 cm
TürAntoloji, Şiir, Öykü

Kitabımızın İlk Sayfalarını Aşağıdaki Dosyadan Okuyabilirsiniz

Kitap İncele