Murat Aksoy – Öğretmen Anıları 1

Yeniden merhaba, ben Murat AKSOY.

Bir süre önce 11 arkadaşımızla beraber çıkardığımız “Mihrimah Antolojisi” kitabımızdan sonra şimdi de, dördü “Mihrimah Antolojisi” kitabımızda yer almak üzere, sekiz eğitimci – yazar arkadaşımızla hazırladığımız “Katre-i Hatıra Öğretmen Anıları” kitabımızla sizlerleyiz.

Herkesin bir öğretmeni vardır. Her öğrencinin de öğretmenleriyle ilgili anıları vardır. Şüphesiz öğretmenlerimizden bize kalan anılarda derslerin konusundan ziyade öğretmenin yüreğimizde bıraktığı izler vardır.

Güzel yurdumun farklı yörelerinden okul hatıralarının yer aldığı eserimizde okuyan herkesin keyif alacağı ve bir o kadar da ilgisini çekeceği birbirinden ilginç anılar yer almakta.

Eserimiz, eğitimciler açısından bir başköşe kaynağı olmakla birlikte her okuyanın kendinden bir şeyler bulacağı, kendini öğrencilik yıllarına götüreceği ve birçok farklı toplumsal olaylara değinilmesi açısından da ilgi çekici bir özellik taşımaktadır.

Eserimizin meydana gelmesine vesile olan 8 eğitimci-yazar arkadaşıma teşekkür ediyor siz okurlarımızın dimağlarında hoş bir seda bırakmak ümidiyle, daha nice eserlerde buluşma temennisiyle…

Keyifli okumalar dilerim.

Murat AKSOY

Bu Kitapta Yer Alan Kalemlerimiz

Murat Aksoy

Bülent Kocaman

Eda Çetin

Gülizar Öztürk

Mehmet Sait Tekin

Mustafa Akgül

Sema Atabey

Vedat Oyuklu

Zübeyde Pulcu

Yayın Tarihi2020-09-02
Baskı Sayısı1. Baskı
DilTürkçe
Sayfa Sayısı112
Cilt TipiAmerikan Cilt
Kâğıt Cinsi60 gr Enzo
Boyut13,5 x 21 cm
TürAntoloji, Hatıra

Kitabımızın İlk Sayfalarını Aşağıdaki Dosyadan Okuyabilirsiniz

Kitap İncele